PotenceXL

PotenceXL er en reseptfri potenspille som ikke bare gir større ereksjonsjoner. Virkestoffene i PotenceXL sørger nemlig også for at du blir kåtere, samt at den seksuelle utholdenheten økes. Sistnevnte betyr at PotenceXL kan gi effekt mot for tidlig utløsning.

Hvordan kjøpe PotenceXL?

Nedenfor kan du lese om fordelene med dette produktet som inneholder hele 12 aktive ingredienser, men først litt informasjon om muligheten til å kjøpe PotenceXL. I skrivende stund er det kun mulig å bestille PotenceXL direkte fra forhandleren og prisen er 348 kroner for en måneds forbruk, med frakt inkludert. Legg imidlertid merke til at nye kunder kan få en måneds forbruk til 69 kroner, med frakt inkludert. Dette tilbudet er bindingsfritt og her kan du bestille PotenceXL.

Derfor virker dette potensmiddelet

Effektive ingredienser med dokumentert effekt som tusenvis av mennesker har gode erfaringer med. Det er forklaringen på hvorfor PotenceXL virker og denne potenspillen virker på flere forskjellige måter. Først og fremst kan du forvente kraftigere ereksjoner som varer lengre, men også effekt mot for tidlig utløsning er en av fordelene. PotenceXL kan med andre ord øke den seksuelle utholdenheten og gir i tillegg økt sexlyst. Legg også merke til at PotenceXL vil gi en styrkende effekt på immunforsvaret og mer energi.

Effektive ingredienser

Muira Puama, ginseng, kolanøtt, bukkehornkløver, rosenrot, blåbær, acaibær og kirsebær er noen av de aktive ingrediensene i PotenceXL og de tre sistnevnte bidrar aller med viktige næringsstoffer. De bidrar også med et høyt innhold av antioksidanter og vil dermed styrke immunforsvaret. Sistnevnte kan gi et bedre sexliv fordi lyst og utholdenhet er nært knyttet til helsen, men disse bærene bidrar også mer direkte. Både blåbær og kirsebær er kjent for å øke sexlysten og i tillegg økes blodstrømmen til penis, noe som gir kraftigere orgasmer.

Muira Puama og ginseng er to ingredienser som mange har gode erfaringer med forskning viser at begge disse ekstraktene kan brukes mot impotens og nedsatt sexlyst. Blant annet har forskere ved UCLA School of Medicine påvist at Muira Puama gir økt sexlyst og kraftigere ereksjoner, mens en studie omtalt på healtline.com viser samme effekt fra ginseng.

PotenceXL inneholder som nevnt hele 12 aktive ingredienser og vi avslutter med noen ord om to av de mest interessante ekstraktene. Et av disse er rosenrot som mange har god erfaring med og som ifølge lommelgen.no er naturens egen Viagra. Det andre ekstraktet er bukkehornkløver, også kjent som fenugreek. Denne ingrediensen kan ifølge studier øke energinivået og prestasjonsevnen og videre gir den kraftigere ereksjoner. Videre skriver urtekildens planteleksikon at bukkehornkløver kan brukes mot for tidlig utløsning.

Les mer om potensmidler

Reklame