Personvern og informasjonskapsler

Helsebloggen.net er et nettsted hvor du finner informasjon om helseprodukter og helseplager. Vurderinger av helseprodukter, informasjon om helseplager som overvekt og hårtap, personlige betraktinger relatert til helsespørsmål og informasjon om relevante forskning er emner du kan lese om.

Dersom du er usikker på viktige spørsmål knyttet til egen helse anbefaler vi at du kontakter din fastlege. Artiklene på dette nettstedet er kun ment som informasjon og skal ikke brukes som grunnlag for å ta avgjørelser om egen eller andres helse.

Vi forsøker å begrense bruken av annonser, men noen bilde- og tekstannonser vil forekomme. Legg i den sammenheng merke til at bildeannonsene kan være lagt ut av wordpress.com som er stedet hvor vi lager denne bloggen.

Det er ikke tillatt å kopiere innhold fra helsebloggen.net

Vi tar forbehold om skrivefeil og kan ikke garantere at alt innhold på disse sidene til enhver tid er fullstendig og korrekt

Personvernerklæring

Vi samler ikke inn dine personopplysninger og vi mottar heller ikke slike opplysninger fra samarbeidspartnere. Dersom du følger eksterne lenker på helsebloggen.net kan du imidlertid komme til nettsteder som samle inne personopplysninger. Slike nettsteder vil eventuelt informere deg om dette.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler, også kjent som cookies for å levere bedre tjenester, samt for å analysere trafikk. Formålet med dette er å forbedre brukeropplevelsen, generere bruksstatistikk samt oppdage og håndtere misbruk.

Reklame