Lectinect Mage funker godt

Har du helseutfordringer som løs mage, sure oppstøtt, treg eller oppblåst mage, med mer? Da bør du definitivt vurdere kosttilskuddet Lectinect Mage, et kosttilskudd som har hjulpet en lang rekke mennesker. Her er en kort gjennomgang av dette produktet, samt noen ord om egne erfaringer.

Et troverdig kosttilskudd

Lectinect Mage er utviklet i samarbeid med professor Ian F. Pryme, en anerkjent professor innen biokjemi og molekylærbiologi som blant annet har forsket mye på lektiner og deres effekt på immunforsvaret. Blant annet har han vært medforfatter av mer enn 40 vitenskapelige artikler innen dette forskningsfeltet og han regnes som en av Europas ledende forskere innen lektiner. Det finnes med andre ord ingen grunn til å betvile professor Ian F. Pryme sine kvalifikasjoner, noe som betyr at det finnes liten grunn til å betvile at Lectinect mage er et kosttilskudd som virkelig kan være effektivt mot mage- og fordøyelsesproblemer. Her kan du lese mer om effekt, pris og bestilling.

Hvordan virker Lectinect Mage?

Artikkelforfatteren er på ingen måte noen ekspert på lektiner eller mageproblemer, men her er en forklaring på hvordan Lectinect Mage virker som forhåpentligvis er forståelig. Som navnet, Lectinect Mage tilsier, så er lektiner sentrale for å forstå hvordan dette kosttilskuddet virker og kort forklart er lektiner en form for proteiner som binder seg til karbohydrater. Lektiner finnes for øvrig i en lang rekke planter, frukter og bær.

Når det gjelder lektiner benyttet i Lectinect Mage, er disse først og fremst hentet fra hyllebær og det betyr at de binder seg til immunforsvaret i mageområdet hos oss mennesker. Der kan de så starte en positiv biologisk aktivitet som har vist seg å hjelpe mot mageproblemer. Legg ellers merke til at Palm Research, firmaet bak produktet Lectinect Mage har utviklet en unik prosess som sørger for at lektinene forblir biologisk aktive, noe som betyr at kroppen raskere kan benytte seg av disse. Legg også merke til at Hyllebær i lang, lang tid har blitt benyttet for sine egenskaper i forhold til løs mage, hard mage og andre mageproblemer.

Gode erfaringer

Artikkelforfatteren har selv gode erfaringer med Lectinect Mage og anbefaler derfor gjerne dette produktet som fremstår som et trygt og godt valg for deg som har mageproblemer som treg mage, løs mage, halsbrann, sure oppstøt, hard mage og/eller oppblåst mage. Du skal lete lenge etter er lignende kosttilskudd som fremstår like troverdig og som er like populært. Mange har med andre ord gode erfaringer med Lectinect mage og her får du mye for pengene.

Dette kosttilskuddet styrker immunforsvaret

Reklame