Slankeprodukter med grønn kaffe

Grønn kaffe ekstrakt har lenge vært et populært slankemiddel og denne typen slankeprodukter selges også i form av slankepiller, til glede for de av oss som ikke liker de spesielle smaken av slankekaffe.

Hvordan virker grønn kaffe ekstrakt?

En rekke studier viser at grønn kaffe ekstrakt gir en betydelig slankeeffekt og det er naturligvis det viktigste. For deg som lurer på hvordan dette slankeproduktet virker, tar vi likevel med noen ord om dette og faktisk kan grønn kaffe ekstrakt hjelpe deg ned i vekt på tre forskjellige måter. For det første er det slik at dette ekstraktet inneholder virkestoff som hindrer karbohydrater fra å omdannes til fett. Mer presist er det slik at ekstrakt fra grønne kaffebønner reduserer den mengden karbohydrater som tas opp i kroppen for så å ende opp som lagret kroppsfett.

For det andre er det slik at grønne kaffe ekstrakt kan sørge for en betydelig økt forbrenning av kalorier, noe som betyr at kroppen behøver mer energi. Det får den gjennom å forbrenne lagret fett. For det tredje er det slik at dette slankemiddelet kan stimulere selve fettforbrenningen på to forskjellige måter. Delvis gjennom å stimulere et fettforbrennende enzym og delvis gjennom å sørge for at mer fett frigjøres fra kroppens fettlager. Legg også merke til at dette slankeproduktet i følge flere forskere også kan dempe søtsuget slik at det blir enklere å kutte kalorier.

Det er grønn kaffe som gjelder

Legg merke til at det er ekstrakt fra grønne kaffebønner som kan hjelpe deg ned i vekt. Disse kaffebønnene inneholder nemlig mye klorogensyre og det er dette virkestoffet som kan sette fart på slankingen. Grønn kaffe ekstrakt går for øvrig også under navnet Svetol. Når det gjelder vanlig kaffe inneholder denne riktignok koffein, men mengden er for liten til at det vil kunne utgjøre en veldig stor forskjell på vekta.

Godt dokumentert slankeeffekt

Slankeeffekten fra grønn kaffe ekstrakt må kunne sies å være minst like godt dokumentert som de fleste konkurrentene og også to norske studier viser at grønne kaffebønner kan fordoble vekttapet og vel så det. Av andre relevante studier har vi en 12-ukers studie publisert i Metabolic Syndrome and Obesity Journal hvor delttakerne som fikk grønn kaffe ekstrakt i snitt gikk ned mer enn 6 kilo. Vi nevner også en 60-dagers italiensk studie publisert i tidsskriftet Phytotherapie hvor deltakerne som fikk ekstrakt fra grønne kaffebønner gikk ned med enn dobbelt så mye som kontrollgruppen. Det er imponerende tall som sier mye om hvor god effekten er.

Slankeprodukter med grønn kaffe

God dokumentasjon og godt salg har ført til at en rekke produsenter har utviklet slankeprodukter med ekstrakt fra grønne kaffebønner. De fleste av disse produktene holder god kvalitet og nedenfor finner du 3 av de bedte alternativene.

Green Coffee Pure er det sterkeste alternativet på markedet og du får hele 7000 mg pr dag. Du kan kjøpe disse sterke slankepillene fra denne nettbutikken som tilbyr raskt og diskret levering.

CoffeeForte er også slankepiller med grønn kaffe, men denne norske bestselgeren er også tilsatt grønn te og garcinica cambogia. Det gir enda bedre slankeeffekt og du kan bestille Coffee Forte fra forhandlerens nettsider.

Skinny Coffee er som navnet tilsier en slankekaffe og grønne kaffebønner er den desidert viktigste ingrediensen. Dette produktet inneholder også andre ingredienser som blant annet sørger for viktige vitaminer og mineraler, nos som er ekstra viktig å få i seg når du slanker deg. Her kan du lese mer og kjøpe Skinny Coffee.

Denne artikkelen ble sist oppdatert 20. mars 2019

Her finner du vår vurdering av Provexin gel

Reklame