Provexin har blitt testet

Lurer du på om det finnes tester på Provexin? Er du usikker på hvorvidt dette middelet mot hårtap virker? I dette innlegget skal vi forsøke å gi deg svaret på om Provexin er verdt pengene og utgangspunktet for en slik vurdering er alltid de aktive ingrediensene, kunnskap fra naturmedisin og brukererfaringer.

Ja, Provexin har blitt testet

Det har blitt foretatt studier hvor effekten fra Provexin og den aktive ingrediensen har blitt testet. Disse testene som blant annet har blitt foretatt i Sverige og Tyskland ble gjennomført av fagfolk ved uavhengige forskningsinstitusjoner og i utgangspunktet er det ingen grunn til å betvile de positive resultatene. Tester av Provexin viser med andre ord at dette produktet virker og mange har da også gode erfaringer med Provexin. Her kan du lese litt om forskning på effekten fra Provexin.

Ja, det virker for mange

Tester av Provexin viser at 50 til 80 prosent av deltakerne kan forvente effekt og i en av de nevnte studiene opplevde om lag 60 prosent at de selv kunne se endringen. I en annen studie ble det påvist en økning i antall hårstrå og det fremstår overveiende sannsynlig at mange menn og kvinner kan forvente god effekt fra Provexin.

Tester viser imidlertid også at ikke alle kan forvente effekt, noe som gjelder for de fleste kosttilskudd, legemidler og andre helseprodukter. Selv om det ikke finnes noen garanti for at du vil oppnå ønsket effekt bør du ikke gi opp fordi om raske resultater ikke oppnås. Normalt tar det nemlig tid før produkter mot hårtap virker og den kan ta opp mot 5 til 6 måneder før du ser at Provexin virker.

Er Provexin verdt pengene?

Som nevnt viser tester av Provexin at flertallet kan forvente effekt og det gjelder spesielt dersom behandlingen starter så raskt som mulig. Det er imidlertid enkelte som har uttalt seg skeptiske til studier på dette middelet mot hårtap og kritikken har vært rettet mot noe som kalles p-verdier.

Disse verdiene tilsier ifølge kritikerne at en svensk studie på effekten fra Provexin bør forkastes. Det fremstår som en noe merkelig kritikk, når vi ser hva flere eksperter uttaler. Ifølge disse er kritikken feil og tallene i den svenske studien viser for øvrig at Provexin virker betydelig bedre enn et placebo.

Enkelte har for øvrig også kritisert manglende informasjon om studier og ingredienser, men det fremstår som enda merkeligere. Denne informasjonen finnes nemlig på forhandlerens nettsider og den har lenge vært lett tilgjengelig.

Provexin virker ikke for alle og det finnes ingen garanti for at du blir fornøyd. Med tanke på den lave prisen og den potensielt store gevinsten er vi imidlertid ikke i tvil. Provexin er verdt pengene og vel så det. Tester og erfaringer fra andre brukere tilsier gode muligheter for at du vil bli fornøyd og muligheten til god behandling mot hårtap er vel verdt noen kroner. Her kan du lese om bestilling av Provexin, her kan du lese om hårtap og her kan du lese om plutselig hårtap.

Sjekk gjerne vår vurdering av Detox

Denne artikkelen ble sist oppdatert 21. september 2018

Reklame