Derfor funker MetaBurn mot overvekt

MetaBurn er et slankeprodukt som vi har litt tro på og årsaken til det er hele fire aktive ingredienser med dokumentert effekt. Tusenvis av kvinner og menn har allerede slanket seg med disse ingrediensene som både kan øke fettforbrenningen, gi deg med energi og ikke minst hjelpe deg å kutte kalorier.

Slik virker MetabBurn

En rekke studier, brukererfaringer og kunnskap fra naturmedisin indikerer at MetaBurn gir en betydelig slankeeffekt og det til en relativt rimelig penge. Riktignok har det ikke blitt foretatt noen troverdig test på effekten fra MetaBurn, men det har sin naturlige forklaring. En grundig, uavhengig og troverdig test (studie) er meget kostbar og noe svært få forhandlere kan ta seg råd til. Det har imidlertid blitt foretatt en rekke tester som beviser at de aktive ingrediensene virker.

Tilbud på MetaBurn

Dersom du ønsker hjelp til å gå ned i vekt fremstår MetaBurn som et meget godt alternativ og i de neste avsnittene kan du lese om hvordan dette kosttilskuddet virker. Først tar vi imidlertid med et lite tips om hvor du bør bestille dette slankeproduktet som forhandles av Vitamail. Vi anbefaler at du benytter deres eget tilbud på MetaBurn som gir en måneds forbruk til halv pris. Tilbudet er bindingsfritt du finner det på Vitamail sin kampanjeside for MetaBurn.

For økt fettforbrenning

Faktisk bidrar alle de fire aktive ingrediensene til at MetaBurn øker forbrenningen og den best dokumenterte er grønn te som i følge flere studier øker forbrenningen med 100-200 kcal pr dag. Det er en betydelig mengde og effekten forsterkes av chili som virker på samme måte. I tillegg kan chiliekstrakt i følge nye forskning omtalt her omdanne hvitt fett til brunt fett. Det hjelper mot overvekt fordi hvite fettceller lagrer energi, mens brune fettceller forbrenner energi.

Når det gjelder grønn te er en av de mange studiene omtalt her og på medicalnewstoday.com kan du lese mer om relevant forskning. De to siste ingrediensene i MetaBurn er krom og wakame, hvorav førstnevnte sørger for et mer stabilt blodsukker, noe som er viktig for en best mulig fettforbrenning. Wakame inneholder virkestoffet Fucoxanthin som i følge russiske og britiske forskere øker fettforbrenningen gjennom noe som kalles metabolsk termogenese.

For kalorikutt

MetaBurn hjelper deg som nevnt også å kutte kalorier og da først og fremst gjennom å redusere søtsuget. Krom har en stabiliserende effekt på blodsukkeret, noe som betyr at søtsuget for mange vil bli langt enklere å kontrollere. Grønn te forsterker denne effekten og i tillegg viser noen studier at wakame bidrar til å dempe sultfølelsen, slik at det blir enda enklere å gå ned i vekt. På nutritionexpress.com kan du lese mer om hvordan krom virker mot overvekt.

For trygg slanking

MetaBurn er et helt naturlig slankeprodukt og er for de aller fleste helt trygt å bruke. Risikoen for bivirkninger er med andre ord svært liten, men det finnes unntak. Gravide og ammende bør kun bruke dette produktet i samarbeid med lege og personer som er allergiske ovenfor noen av ingrediensene bør ikke bruke MataBurn.

Reklame