Derfor virker Sleep Repair

Sleep Repair er et naturlig sovemiddel som virker og som gir en rekke fordeler sammenlignet med reseptbelagte sovemedisiner. I dette innlegget kan du lese om disse fordelene og ikke minst om hvorfor Sleep Repair virker så godt. Du finner også informasjon om de aktive ingrediensene, samt om et godt tilbud på Sleep Repair.

Det beste sovemiddelet

Mye tyder faktisk på at Sleep Repair er det beste sovemiddelet som finnes. Sammenlignet med andre naturlige sovemidler er det Sleep Repair som inneholder flest effektive ingredienser med dokumentert effekt. Det samme kan ikke sies om vi sammenligner med reseptbelagte sovemidler, men likevel vil jeg påstå at Sleep Repair i utgangspunktet er et bedre alternativ.

De fleste vil nok oppnå bedre effekt fra et reseptbelagt sovemiddel, men med på kjøpet får du bivirkninger, risiko for avhengighet, med mer.  Det slipper du med Sleep Repair som beviselig virker for de aller fleste. For ordens skyld presiseres det at effekten fra legemidler og kosttilskudd vil variere fra person til person.

Tilbud på Sleep Repair

Dette sovemiddelet selges kun på nett og det betyr at forhandlerens kostnader er meget lave. For oss kunder betyr det at dette sovemiddelet selges til en meget overkommelig pris og også at det gis et meget godt tilbud på Sleep Repair. Nye kunder kan bestille 30 dagers forbruk til halv pris og det er ikke knyttet bindingstid til tilbudet. Ordinær pris for 30 dagers forbruk er kun 292 kroner og da er frakt inkludert. Her kan du lese mer og bestille Sleep Repair

Derfor virker Sleep Repair

Det er selvfølgelig de aktive ingrediensene som sørger for at Sleep Repair virker og har snakker vi om kvalitet. De aktive ingrediensene i dette sovemiddelet har dokumentert effekt og har i lang tid vært anerkjente naturmedisiner. Faktisk er effekten så godt dokumentert at helsemyndighetene i EU og Tyskland har godkjent at de anbefales som sovemiddel. Navnet på de viktigste ingrediensene i SleepRepair er Kamille, Sitronmelisse, Biotin, Humle og Lavendel.

Sitronmelisse er en ingrediens som gir en rekke helsefordeler, men som er spesielt effektiv mot søvnproblemer og angst/uro. Faktisk er effekten så godt dokumentert at den er godkjent til bruk som sovemiddel. Det er EU sitt mattilsyn og tyske helsemyndigheter som har godkjent at Sitronmelisse anbefales som sovemiddel.

Lavendel er også en ingrediens som av europeiske helsemyndigheter er godkjent som sovemiddel og i tillegg er denne ingrediensen godkjent for bruk mot mild angst og uro. Dette er muligens den viktigste ingrediensen i Sleep Repair og effekten har blant annet blitt dokumentert av forskere ved University of Southampton, samt ved flere amerikanske forskningsinstitusjoner.

Kamille er også en viktig ingrediens i Sleep Repair og forskere har funnet ut at dette ekstraktet på mange måter virker slik som valium. Bivirkninger og avhengighet slipper du imidlertid å bekymre deg for. En søvndyssende og beroligende effekt er med andre ord fordelen med Kamille som i utgangspunktet virker mot alle former for søvnproblemer.

Humle er et ekstrakt som er kjent fra ølbrygging, men som også er et effektivt sovemiddel. Europeiske helsemyndigheter har godkjent at Humle kan anbefales til bruk mot forskjellige søvnproblemer, mot uro og mot humørsvingninger.

Biotin finnes også i Sleep Repair og en av fordelene med Biotin er denne ingrediensen påvirker serotoninnivåene, noe som kan gi bedre søvn og ikke minst bedre døgnrytme. Den største fordelen med Biotin er imidlertid en forsterkende effekt. Det er nemlig slik at Biotin stimulerer kroppens opptak av næringsstoffer, slik at effekten fra de andre ingrediensene i Sleep Repair blir bedre.

Reklame