Hvor godt virker Polarin?

Hvilke erfaring har brukerne med Polarin? Hvordan virker dette populære kosttilskuddet? Bør du forsøke dette produktet? Er fiskeproteiner det samme som proteiner fra kjøtt? I dette innlegget ser vi nærmere på det norske kosttilskuddet Polarin som tusenvis av nordmenn bruker daglig.

Litt om dette kosttilskuddet

Polarin er et kosttilskudd med fiskeproteiner, samt viktige vitaminer og mineraler. Helsefordelene inkluderer mer energi, en positiv effekt på musklene og et styrket immunforsvar. Fiskeproteiner, magnesium, selen, mangan, Vitamin B6 og Vitamin B12 er de aktive ingrediensene i Polarin og de sørger faktisk for mer enn 20 helsefordeler, noe du kan lese mer om nedenfor. Legg i den sammenheng merke til at påstandene om helsefordeler er godkjent av europeiske helsemyndigheter.

Bør du forsøke Polarin?

Et sunt og variert kosthold betyr i utgangspunktet at du ikke har behov for kosttilskudd, men vi vil påstå at flertallet av den voksne befolkningen bør forsøke Polarin. Det er nemlig slik at det store flertallet får i seg for lite fisk. Videre er det slik at svært mange sliter med helseplager og utfordringer som Polarin kan motvirke.

Som du kan lese om nedenfor har mange god erfaring med Polarin og mange kan øke livskvaliteten sin ved å begynne med Polarin. I utgangspunktet anbefaler vi Polarin til alle som spiser for lite fiske, som ønsker mer energi, bedre muskelstyrke og andre fordeler du kan lese om nedenfor. Dersom du ønsker å forsøke Polarin finner du den beste prisen på produsentens egne nettsider.

God erfaring med Polarin

Flere personer har delt sine gode erfaringer med Polarin gjennom sosiale medier og vi har kun funnet noe få negative tilbakemeldinger. De gjelder imidlertid enkelte forsinkelser i leveringen, men dette skyldes stor etterspørsel og problemet skal være fikset. På sine nettsider har forhandleren lagt ut informasjon om kundene sine brukererfaringer med Polarin og dette er ekte personer med ekte erfaringer, noe vi sjekket med enkle søk på Google.

Et unikt produkt

Fiskeproteiner fra fiskekjøtt har i følge forskning vist seg å gi en bedre effekt på muskelstyrken, sammenlignet med proteiner hentet fra kjøtt. Det er en stor fordel med Polarin som i følge flere eksperter er det beste proteintilskuddet på markedet. Riktignok finnes det andre kosttilskudd som inneholder fiskeproteiner, men disse er ikke tilsatt de viktige mineralene og vitaminene som finnes i Polarin.

Slik virker det

Polarin gir en rekke dokumenterte helsefordeler og følgende er rett og slett imponerende. Europeiske helsemyndigheter har godkjent hele 24 helsepåstander knyttet til ingrediensene i Polarin. EU sine eksperter i det som tilsvarer det norske Mattilsynet (EFSA) har grundig vurdert helsefordelene og funnet at disse er godt dokumentert. Blant de godkjente påstandene finner vi vekst i muskelmassen og en positiv effekt på energiomsetningen (forbrenningen).

Polarin virker blant annet ved å gi mer energi, ved å styrke og bevare muskelmassen, ved å sørge for en god forbrenning, ved å styrke immunforsvaret, samt ved å motvirke utmattelse og tretthet. Kort oppsummert blir det enklere å beholde en smidig, fast, energisk og frisk kropp. Det er noe mange har erfart og brukere har god erfaring med Polarin på en rekke områder utover de fordelene vi her har nevnt.

Les om erfaringer med Medox

Denne artikkelen ble sist oppdatert 20. september 2018

Reklame