Trioxidil for håret

Sliter du med hårtap eller tynt hår? Ønsker du en sunnere hodebunn, mindre flass eller bedre hårvekst? Da kan Trioxidil være løsningen og nærmere bestemt er det produktet Foligain med 10% Trioxidil. Dette populære produktet er nå tilgjengelig for kunder i Norge og nedenfor finner du Helsebloggen sin vurdering.

For kvinner og menn

Det finnes to forskjellige versjoner av Foligain, en for menn og kvinner. Begge disse produktene inneholder 10% Trioxidil og blant annet ekstrakt av kløver, aloe vera og Vitamin E. Det finnes imidlertid også forskjeller og mens Foligain for men inneholder kjerringrokk så inneholder Fooligain for kvinner brennesle.  En fullstendig oversikt over ingrediensene i disse to produktene finner du hos nettbutikken som forhandler Foligain og der kan du også lese mer om hvordan Trioxidil virker.

Et kvalitetsprodukt som er verdt pengene

Først vil vi presisere viktigheten av å være realistisk. Det finnes ikke legemidler eller kosttilskudd som kan gi en helt skallet person håret tilbake og det gjelder naturligvis også for Foligain med Trioxidil. Videre er det slik at behandling mot hårtap og tynt hår tar tid. Når det er nevnt så fremstår dette som et kvalitetsprodukt og flertallet av brukerne vil sannsynligvis bli fornøyd med effekten, vel å merke så lenge forventningene er realistiske. De fleste vil sannsynligvis oppleve effekt mot tynnere hår, at hårtap reduseres og/eller bedre hårvekst.

Blant ingrediensene som sørger for at Foligain virker finner vi blant annet aloe vera som i følge healthline.com blant annet motvirker flass, fremmer hårvekst og gir en sunnere hodebunn. Den effekten forsterkes av panax ginseng (rød koreansk ginseng) som i følge flere studier styrker hårveksten. To studier finner du her og her, mens du kan lese mer om effekten her. De andre ingrediensene i Foligain med Trioxidil som inkluderer flere vitaminer og kløverekstrakt kan du lese mer om på produktsidene (se lenker ovenfor).

Foligain for menn inneholder som nevnt kjerringrokk og det er en ingrediens som i følge dette nettstedet både motvirker hårtap og som også fremmer hårvekst. En av forklaringene på den gode effekten fra dette ekstraktet er innholdet av viktige mineraler. Foligain for kvinner inneholder som nevnt brennesler og i følge forskning kan motvirke tynt hår og hårtap. Mange kvinner benytter dette ekstraktet for å få fyldigere hår og her kan du lese mer. Mer informasjon om Foligain og Trioxidil finnes på salgssidene. Her kan du lese om et svensk middel mot hårtap.

Denne artikkelen ble sist oppdatert 21. mars 2019

Reklame