Brun & Slank for sommerkroppen

Er det mulig å bli brun og slank ved hjelp av et kosttilskudd? Hvordan virker Brun & Slank? Er dette rett og slett svindel? Hva inneholder Brun & Slank? I dette innlegget ser vi nærmere på dette produktet fra Lectinect som skal gi deg sommerkropp hele året.

Er dette svindel?

Vi kan ikke på noen måte se at Lectinect driver med svindel, langt derifra. Brun & Slank fremstår som er kvalitetsprodukt og er absolutt verdt pengene. Vår begrunnelse for denne påstanden finner du i de neste avsnittene, men først litt mer om forventet effekt. Vi mener som nevnt at Brun & Slank er verdt pengene og med det mener vi følgende.

Vi finner det sannsynlig at Lectinect her har kommet med et produkt som både gjør det slankere og brunere. Det betyr ikke at alle vil bli slanke ved å bruke Brun & Slank, og det skyldes følgende Selv om dette produktet fra Lectinect inneholder virkestoffer som bevislig motvirker overvekt, så kan du ikke forvente mirakler. En slankende effekt hjelper for eksempel lite dersom du overspiser. Det du får fra Brun & Slank er hjelp til å bli slankere og for mange vil denne hjelpen være betydelig.

Det er også en annen årsak til at alle ikke vil bli slanke ved bruk av Brun & Slank og sannsynligvis heller ikke brunere. Da tenker vi rett og slett på det faktum at effekten fra kosttilskudd og legemidler varierer fra person til person. Noen personer vil med andre ord ikke få effekt fra Brun & Slank, uavhengig av kvaliteten på produktet. Det betyr ikke at dette er svindel.

Innhold fra havet

Råvarer fra havet er noe Lectinect reklamerer med og det er sikkert vel og bra. Det interessant er imidlertid hva forskning og kunnskap fra naturmedisin sier oss og her finnes det en god del tilgjengelig informasjon om de aktive ingrediensene i Brun & Slank. Det Brun & Slank inneholder er betakaroten, kobber, sink, krom, kolin og Ascophyllum nodosum (grisetang, brown seaweed).

Begrunnelsen for vår positive innstilling til Brun & Slank er at flere av ingrediensene nevnt ovenfor har dokumentert effekt i forhold til å gjøre oss brunere og/eller slankere. I tillegg har vi erfaringer fra brukere og kunnskap fra naturmedisin som bekrefter god effekt. Tidsskriftet Diabetes, Obesity and Metabolism har for eksempel publisert en studie som viser meget god slankeeffekt fra tang og tusenvis av mennesker har god erfaring med kombinasjonen kobber og betakaroten, når det gjelder å bli brunere.

Et godt valg

Du finner litt mer utfyllende informasjon om de aktive ingrediensene i Brun & Slank på forhandlerens nettsider. Der finner du også informasjon om bestilling, pris, bruk, dosering, med mer. Kort oppsummert mener vi bestemt at dette ikke er svindel, men at Brun & Slank er et produkt som definitivt er verdt pengene. Flertallet vil med all sannsynlig bli fornøyde med effekten, så lenge forventingene er realistiske.

Reklame