Virker glucomannan?

Er glucomannan er slankemiddel som virker? I dette innlegget ser vi nærmere på glucomannan som først og fremst skal hjelpe deg å kutte kalorier. Muligheten til å gå ned i vekt uten sultfølelse er noe av det forhandlerne gjerne bruker i markedsføringen og vi skal sjekke om dette faktisk stemmer.

Hva er glucomannan?

Glucomannan er kostfibre som finner i en plante med navn konjakrot og disse fibrene har en spesiell evne. De kan ta til seg mer enn 100 ganger sin egen vekt i vann og det er dette som skal sørge for slankeeffekten. I følge markedsføringen virker det slik at glucomannan tar til seg vann og danner en masse i magesekken. Denne massen sørger så for at metthetsfølelsen setter inn allerede før du begynner å spise. Det hevdes for øvrig også at glucomannan kan forlenge metthetsfølelsen etter måltider, samt at disse fibrene kan ta til seg og fjerne fett.

Glucomannan, virker det?

Å vurdere hvorvidt glucomannan virker er faktisk en ganske enkel oppgave fordi noen med stor troverdighet allerede har foretatt det mest krevende arbeidet. EFSA som er EU sitt mattilsyn har gjennomgått relevant forskning og konklusjonen må nesten kunne betegnes som sensasjonell. For første gang har nemlig disse ekspertene konkludert med at et naturlig slankemiddel virker. På NRK sine nettsider kan du lese mer om EFSA sin vurdering og vi kan trygt slå fast at glucomannan virker.

Et anbefalt slankeprodukt

Glucomannan virker beviselig og da først og fremst gjennom å øke metthetsfølelsen både før og etter måltider. Det betyr at det blir langt enklere å kutte kalorier, noe som er en meget effektiv slankemetode. Vi anbefaler bestselgeren Glucomannan Plus som selges av en seriøs forhandler til en god pris. I tillegg til glucomannan inneholder NediVekt krom som demper søtsuget og således gjør det enda enklere å redusere kaloriinntaket. Dersom du ønsker et slankeprodukt som kun inneholder glucomannan er Konjak Superfiber et greit alternativ.

Denne artikkelen ble sist oppdatert 20. september 2018

Reklame