Nyttårsforsett

Har du et nyttårsforsett om at du skal gå ned i vekt? Satser du på å stumpe røyken for godt? Det finnes mange gode nyttårsforsett og en god del av disse målene gir bedre helse. I dette innlegget finner du noen tips om nyttårsforsett, relatert til slanking og helse.

Gjør det som er best for deg

Noen forståsegpåere anbefaler at slanking og lignende nyttårsforsett utsettes noen uker slik at du unngår det verste presset og det verste hysteriet. Det er et noe merkelig råd, fordi press kan være positivt for mange. Men for all del, gjør det som passer deg best. Du kan for eksempel gjerne ha et nyttårsforsett som sier at du skal slanke deg fra og med 10. januar, eller som går ut på at du skal stumpe røyken når kalenderen viser februar.

Skal du gå ned i vekt

Slanking er et vanlig nyttårsforsett og det finnes svært mange slankemetoder som virker. Det betyr at de hjelper deg ned i vekt, men ikke nødvendigvis at de hjelper på lang sikt. Når du skal velge slankemetode bør du ta utgangspunkt i egne forutsetninger og mål. Skal du bare slanke bort noen julekilo, eller er det mange ekstra kilo som skal vekk? Foretrekker du å kutte kalorier eller vil du heller gå mer økt forbrenning gjennom mer fysisk aktivitet?

Skal du stumpe røyken?

Det finnes også flere metoder som kan hjelpe deg å slutte med røyking og mest effektivt er nok snus eller e-sigaretter. Det sunneste er imidlertid å kutte røyken helt uten denne typen hjelpemidler og da kan for eksempel et kosttilskudd, et legemiddel og andre produkter være til hjelp. Viljestyrke er naturligvis også viktig og dersom du skal slutte å røyke kan god planlegging være nøkkelen til suksess.

Andre nyttårsforsetter

Dersom du har et annet nyttårsforsett knyttet til egen helse finner du forhåpentligvis nyttig informasjon via vår meny. Der kan du lese om kosttilskudd som kan hjelpe mot helseplager og som kan gi generelt bedre helse. Du finner også informasjon om helseplager, samt tips om legemidler som du kan kjøpe lovlig på nett. Eller finner du nyttig informasjon på helsenorge.no og en rekke andre nettsteder. Ta utgangspunkt i ditt nyttårsforsett og søk på Google, så finner du mye nyttig informasjon og gode tips.

Denne artikkelen ble sist oppdatert 22. desember 2017

Reklame