Nye slankeprodukter fra WeightWorld

WeightWorld er en populær forhandler av slankeprodukter som nå har åpnet norsk nettbutikk og her finner du flere bestselgere, for eksempel Garcinia Cambogia Plus. Du finner også produkter mot cellulitter, detoxkurer, og du kan bestille Waist trainer.

Slankespesialisten på nett

WeightWorld har spesialisert seg innen slankeprodukter og dette er en seriøs nettbutikk som lenge har vært populær i land som Danmark og Sverige. Nå har de som nevnt lansert en norsk nettbutikk og der finner du kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser. Legg i den sammenheng merke til at du tilbys fri frakt ved ordre over 499 kroner, at deres slankeprodukter er abonnementsfrie og at du får gode rabatter ved større bestillinger. Legg også merke til at du tilbys rask og diskret leveranse, samt muligheten til betalingsutsettelse.

Litt om produktutvalget

Som nevnt tilbyr WeightWorld en rekke forskjellige slankeprodukter og blant annet finner du tradisjonelle slankepiller. Et slikt produkt er bestselgeren Garcinia Gambogia Plus som vi har omtalt her. Dette slankeproduktet inneholder hele 6 aktive ingredienser som blant annet øker forbrenningen og demper sultfølelsen. Et annet populært slankeprodukt er Raspberry Ketone Advance som blant annet inneholder ekstrakt fra grønn te og grønne kaffebønner. Du kan for øvrig også bestille en slankepakke som består av produktene Grønne kaffebønner og Garcinia Gambogia Pure.

Av andre produkter du kan bestille fra WeightWorld finner vi en rekke produkter for huden generelt og mot cellulitter spesielt. Vi finner også en såkalt Waist trainer og du kan bestille supermat som Spirulina og Chlorella. Videre kan du bestille forskjellige detoxprodukter, grønn te og grønn kaffe. Legg ellers merke til at du også kan bestille slankepillen Alli som bevislig binder opp og fjerner fett og som inneholder samme virkestoff som det reseptbelagte legemiddelet Xenical.

 

Denne artikkelen ble sist oppdatert 20. mars 2019

Reklame