Noen nyttige slanketips

100 slanketips som virker, de 50 beste slanketipsene. Slike artikler finnes det mange av på nettet, men strengt tatt er det mye merkelig i disse tipsene. Nedenfor har jeg tatt med de slanketipsene jeg har tro på og dette er tips som kan utgjøre en forskjell.

Motivasjon er viktigst

Dersom motivasjonen svikter er det slutt på slankinga, så vi kan trygt slå fast at dette er det aller viktigste slanketipset. Tenk grundig gjennom hvilken slankemetode du er motivert for å gjennomføre. Tenk også på hva som skal til for å opprettholde motivasjonen. For mange vil vektreduksjon i seg selv være god nok motivasjon, men husk at resultatene ikke alltid viser på vekta. For eksempel kan du få mer muskler og mindre fett uten å gå ned i vekt og da kan midjemål være et godt måleredskap.

Spis litt mindre

For de aller fleste som er moderat overvektige er det ikke store endringer som skal til og du behøver absolutt ikke begynne på pulverkurer eller andre ekstreme slankemetoder. Forsøk å spise litt mindre til hvert måltid, kjøpe en boks med cola i stedet for den vanlige halvliteren, kutt ut litt av det usunne tilbehøret. Det er lite som skal til før resultatene kommer.

Tell kalorier

Du behøver ikke telle kalorier i den forstand at du skriver ned alt og holder deg innenfor kalorigrenser, selv om dette kan funke godt. Det jeg tenker på er at du bør ha et bevist forhold til hvor mange kalorier de forskjellige matvarene inneholder, sett i forhold til hva du bør få i deg. Du vil garantert få deg noen overraskelser dersom du følger dette slanketipset. Viste du for eksempel at lettmelk inneholder like mange kalorier så cola og mer enn vanlig øl? Viste du at salami inneholder omtrent 4 ganger så mange kalorier som kokt skinke? Finn ut mer i denne kaloritabellen.

Beveg deg

Du kan ikke slanke deg ved hjelp av fysisk aktivitet alene og du kan ikke gå deg slank hevder enkelte eksperter, men det er selvsagt bare tull. Øker du forbrenningen med 500 kcal pr dag er det like effektivt som å kutte 500 kcal fra kostholdet. I tillegg er det slik at økt muskelmasse betyr økt forbrenning. Husk at du også her kan komme langt med små endringer.

Slankepiller hjelper

Mange er skeptiske til naturlige slankeprodukter og det med god grunn. Det finnes mye rart på markedet, men det finnes også slankeprodukter som beviselig virker. Blant annet har vi kosttilskuddet glucomannan som er godkjent av EU og som beviselig gir økt metthetsfølelse. Faktisk vil du føle deg halvmett allerede før du begynner å spise og dermed blir det langt enklere å kutte kalorier. Et annet alternativ kan være MetaBurn som øker fettforbrenningen.

Denne artikkelen ble sist oppdatert 14. august 2018

Reklame