Slankeprodukter med Chili

Chili er en ingrediens som finnes i stadig flere slankeprodukter og det er ikke veldig overraskende. Chili er nemlig en av de best dokumenterte og mest effektive ekstraktene som finnes, i forhold til vektreduksjon.

Hvordan virker chili?

Chili inneholder virkestoffet capsaicin som for øvrig også finnes i cayennepepper og det er dette virkestoffet som i all hovedsak sørger for slankeeffekten. Det er nemlig slik at capsaicin sørger for at kroppens varmeproduksjon økes (kjent som metabolsk termogenese) og dermed forbrennes flere kalorier. Det kan for noen virke som en ubetydelig effekt, men faktum er at kroppen bruker mye energi på å produsere varme. Faktisk viser studier at forbrenningen kan økes med opptil 25 prosent i flere timer etter inntak av chili slankeprodukter.

Nå har også forskere funnet ut at chili også kan sørge for en annen slankeeffekt og forklaringen på det er som følger. Forskere ved the University of Wyoming har påvist at chili kan sørge for at hvite fettceller omdannes til brune fettceller. Det kan gi vektreduksjon fordi hvite fettceller lagrer fett, mens brune fettceller enkelt forklart forbrenner fett. Her kan du lese mer om denne forskningen og her finnes mer lesestoff om effekten fra chili slankeprodukter.

Slankeprodukter som inneholder chili

Så å si alle slankeprodukter med chili inneholder også andre ingredienser og det er sannsynligvis nødvendig. Det fordi at effekten fra chili alene sannsynligvis ikke vil være sterk nok til å utgjøre en veldig stor forskjell, til tross for lovende forskning. Vi har stor tro på slankeproduktet Metaburn som i tillegg til chili inneholder grønn te, krom og fucoxanthin. Et annet godt alternativ er Garcinia Cambogia Plus som inneholder Garcinia Cambogia, grønn te, yerba mate, kolanøtt, guarana og cayennepepper. Som nevnt virker sistnevnte på samme måte som chili.

 

Denne artikkelen ble sist oppdatert 14. august 2018

Reklame