Behandling av nedsatt sexlyst

Nedsatt sexlyst er et veldig vanlig problem som både rammer kvinner og menn. Noen sliter kontinuerlig med liten sexlyst, mens andre opplever slike problemer i perioder. Årsakene kan være mange og sammensatte, men heldigvis finnes det hjelp å få.

Årsaker til liten sexlyst

Dersom du vet årsaken til at du har nedsatt sexlyst kan du i noen tilfeller gjøre noe direkte med denne, men det kan være vanskelig å finne ut hva problemene skyldes. Det finnes nemlig svært mange mulige årsaker og ofte skyldes liten sexlyst en kombinasjon av flere faktorer. Eksempel på ting som kan gi nedsatt sexlyst, er dårlig selvtillit, bivirkninger fra p-piller eller andre legemidler, forventningspress, problemer i samlivet, vitaminmangel, samt underliggende helseproblemer av fysisk eller psykisk karakter.

Hvordan behandle nedsatt sexlyst?

Det finnes to forskjellige muligheter til å behandle nedsatt sexlyst og en av disse er å behandle årsaken. Dersom årsaken er bivirkninger fra p-piller kan du for eksempel vurdere å skifte til en annen type og dersom årsaken er forventningspress kan samtaler og ærlighet hjelpe. Den andre muligheten er å benytte et helseprodukt som gir økt sexlyst og det finnes flere alternativer som kan hjelpe.

En rekke urter, medisinplanter og andre naturlige ingredienser er kjent for sin evne til å øke sexlysten både hos kvinner og menn. Rød (Koreansk) Ginseng er en slik ingrediens som beviselig øker sexlysten hos begge kjønn og som også kan hjelpe menn med potensproblemer. Damiana er et annet naturlig middel som i flere hundre år har blitt benyttet som et afrodisiakum av begge kjønn. Damiana kan for øvrig også hjelpe mot menssmerter, potensproblemer og i tillegg gi økt energi.

For menn som sliter med liten sexlyst er kosttilskuddet Viagerex er godt alternativ som i tillegg til ingrediensene nevnt ovenfor inneholder flere effektive virkestoffer. I tillegg til effekt mo nedsatt sexlyst er for øvrig Viagerex er kosttilskudd som både skal virke mot potensproblemer og for tidlig utløsning. Her kan du lese mer og finne tips om bestilling.

Et annet godt alternativ er produktet 4Play For Men som nå er tilgengelig for norske kunder. Også dette reseptfrie produktet virker i tillegg mot potensproblemer, men i motsetning til Viagerex behøves det ikke og tas daglig. 4Play For Men tas kun i forkant av seksuell aktivitet.

For kvinner er kosttilskuddet ArginMax er godt alternativ som også inneholder viktige vitaminer og mineraler. Dette produktet har hjulpet tusenvis av kvinner de siste 20 årene og flere av ingrediensene er kjent for sin evne til å øke sexlysten. Det gjelder blant annet ingrediensene Rød ginseng og Ginkgo Biloba (Tempeltre). Her kan du lese mer og bestille

Sjekk gjerne våre tips om e-sigaretter

Denne artikkelen ble sist oppdatert 20. september 2018

Reklame