Brukernes Champix erfaringer

Champix er et legemiddel for deg som ønsker å stumpe røyken og effekten er meget godt. I alle fall om vi skal tro flere hundre brukere som har delt sin Champix erfaring på nett. Det store flertallet har meget gode erfaringer og nesten alle lykkes med å kutte ut tobakken.

Resept og bestilling på nett

Nedenfor kan du lese om brukernes erfaringer med Champix, men først litt praktisk informasjon. Champix er et nikotinfritt røykavvenningsprodukt og et reseptbelagt legemiddel. Det er med andre ord slik at du må ha resept for å kunne bestille dette produktet og dersom du har resept kan du foreta ditt kjøp fra et vanlig apotek, eller et godkjent norsk nettapotek. Kjøp aldri Campix eller andre legemidler fra utenlandske nettsteder. Det er ulovlig og det du tilbys er falske kopier.

Erfaring med Champix

Svært mange brukere har delt sin Champix erfaring på nett og mye tyder på at dette legemiddelet har fått et ufortjent dårlig rykte. I omtaler er det nemlig ofte bivirkninger i form av kvalme som trekkes frem, men det er ikke hovedfokus når brukere anmelder dette produktet. Riktig skriver mange at de opplever en mild og forbigående kvalme, men det er en liten pris å betale for å stumpe røyken for godt.

Champix virker som lovet. Det er hovedkonklusjonen etter å ha lest flere hundre anmeldelser hvor vanlige brukere har delt sin erfaring. Nesten alle som gjennomfører kuren klarer å stumpe røyken for godt og mange skriver at de ikke har noen som helst lyst på tobakk. På Klikk.no skriver for eksempel en bruker at Champix er effektivt og at han/hun som tidligere var storrøyker ikke har tatt et trekk på 3 år. Kvalme en times tid etter inntak av tablett nevnes som eneste bivirkning og denne personen er typisk for de som har delt sin Champix erfaring online.

På forumet til Røykeslutt skriver blant annet en bruker følgende «Jeg har brukt champix, begynte min kur i 2007 og har vært røykfri siden. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg hadde nok mislyktes uten denne medisinen». På det anerkjente nettstedet drugs.com har mer enn 100 personer delt si Champix erfaring og i snitt gis den imponerende karakteren 8,9 av 10 poeng. Hele 65 prosent gir toppkarakter og slike tall har vi aldri sett for andre legemidler eller helseprodukter.

NB: Husk at Champix er et legemiddel, noe som betyr at det finnes en risiko for bivirkninger. Det betyr også at det ikke er alle som kan eller bør benytte dette produktet og i pakningsvedlegget som du finner på felleskatalogen.no kan du lese mer om dette.

 

Denne artikkelen ble sist oppdatert 18. september 2018

Reklame