Noen kosttilskudd som virker

Utvalget av kosttilskudd er stort og det finnes både gode og dårlige produkter. Det finnes også både seriøse og useriøse produsenter og forhandlere. Nedenfor finner du tre kosttilskudd som vi mer enn gjerne anbefaler, både fordi de virker og fordi de selges av seriøse forhandlere.

Glucomannan Plus hjelper deg med slankingen

Dette er et kosttilskudd som bygger på ingrediensen glucomannan og som i tillegg inneholder krom, et mineral som blant annet kan dempe søtsuget. Det er imidlertid glucomannan som er årsaken til at vi anbefaler dette kosttilskuddet og forklaringen på det er som følger. Det finnes så god dokumentasjon på slankeeffekten fra glucomannan at EFSA (EU sitt organ som tilsvarer Mattilsynet) har godkjent at denne ingrediensen anbefales til slanking. Her kan du lese mer om alt fra effekt til bestilling.

Lectinect Mage er en sikker vinner

De alle fleste har nok fått med seg en av de mange reklamene for dette kosttilskuddet som aldri hadde overlevd dersom det ikke virker. Dette er enkelt og greit et kosttilskudd som selges av en seriøs aktør, som er utviklet av anerkjente eksperter og som mange har gode erfaringer med. Dersom du sliter med løs mage, halsbrann eller lignende er med andre ord Lectinet Mage et godt valg. Her kan du lese om bestilling, effekt, med mer.

Max Caffeine er reseptfrie koffeinpiller

Den eneste som egentlig skiller Max Caffeine og reseptbelagte koffeintabletter er at koffeinen er hentet fra naturlige kilder, noe som betyr at dette produktet klassifiseres som et kosttilskudd. Fordi denne koffeinen er like effektiv som den syntetisk fremstilte og fordi Max Caffeine inneholder maks tillatt dosering, er dette et godt valg for deg som ønsker koffeintabletter. Fordelene med koffein er først og fremst en oppkvikkende og prestasjonsfremmende effekt, men det finnes også andre positive sider ved koffein. Produktet selges dessverre ikke lenger. Slankeprodukter som inneholder koffein er blant annet Metaburn.

 

Denne artikkelen ble sist oppdatert 14. august 2018

Reklame