Betakaroten erfaringer

Erfaringer med betakaroten er det vi ser nærmere på i dette innlegget og denne typen kosttilskudd er nok mest kjent for å gi en dypere og mer gyllen brunfarge. Betakaroten kan imidlertid også brukes mot soleksem og som et forebyggende middel.

Vil du forsøke Betakaroten tilskudd?

Nedenfor kan du lese om betakaroten erfaringer og dette er en type kosttilskudd som du enkelt kan bestille på nett. Et av de mest populære produktene kan du lese om i denne artikkelen og der finnes du også et godt tilbud. Legg merke til at du ikke bør overstige anbefalt døgndose og at denne bør reduseres dersom du spiser mye mat som inneholder Betakaroten, for eksempel gulrøtter.

Gode erfaringer med betakaroten

Det finnes ingen tvil om at betakaroten påvirker brunfargen positivt og at denne typen kosttilskudd blant annet hjelper mot soleksem og solbrenthet. Det er også noe som går igjen når vi har lest oss opp på hvilke erfaring brukere har med betakaroten. Svært mange skriver om god erfaring i forhold til de nevnte punktene og det finnes relativt få misfornøyde kunder.

I alle fall dersom vi tar utgangspunkt i brukererfaringer som er delt på populære nettbutikker som iHerb og Amazon hvor mer enn 100 personer har delt sin betakaroten erfaring. I snitt gir disse den imponerende karakteren 4,7 av 5 og over 80 prosent gir i skrivende stund toppkarakter. En raskere og finere brunfarge er noe mange brukere trekker frem, men mange har også god erfaring med betakaroten mot solbrenthet.

Blant de som har dårlige erfaringer er det gjerne to ting som går igjen og den ene skyldes etter vår oppfatning urealistiske forventninger om hvor raskt effekten merkes. Den andre skyldes sannsynligvis for store doser med betakaroten og gjelder gulfarge i håndflaten. Husk at betakaroten og andre helseprodukter må brukes som anbefalt dersom erfaringene skal bli gode.

  • Her kan du lese om slankemedisin
  • Her kan du lese om helse

 

Denne artikkelen ble sist oppdatert 10. august 2017

Reklame