Alli vs Xenical

I dette innlegget ser vi litt på forskjellen mellom slankeproduktene Alli vs Xenical. Hva er (var) det rimeligste alternativet? Hvilke av disse slankeproduktene virket best? Hva med forskjeller i eventuelle bivirkninger.

Alli er trukket fra markedet

Alli har blitt trukket fra markedet og slik vi forstår det skjedde dette etter forhandlerens ønsker. Slik sett er ikke dett innlegget veldig aktuelt, men mange søker på fraser som Alli vs Xenical og mange er på jakt etter et alternativ til det utgåtte produktet. Vi mener derfor at informasjonen i denne artikkelen kan være nyttig. NB. Alle ble i løpet av 2016 tilgjengelig for norske kunder, men for tiden er det ikke mulig å bestille dette slankemiddelet. Vi oppdaterer denne artikkelen når produktet igjen er tilgjengelig.

Alli vs Xenical

Selv om informasjonen kan være nyttig er den ikke veldig spennende og forklaringen på det er som følger. Alli og Xenical er så å si to identiske slankepiller som virker på samme måte og som inneholder det samme virkestoffet. Navnet på dette virkestoffet er Orlistat og det er et grundig testet slankemiddel som beviselig reduserer mengden fett som tas opp i kroppen.

Bortsett fra navnet er egentlig dosen av virkestoffet Orlistat den eneste forskjellen på Xenical og Alli. For mens sistnevnte inneholder en dose a 60 mg pr tablett inneholder Xenical 120 mg. Det er med andre ord slik at Xenical er det mest effektive alternativet, men samtidig vil en høyere dose kunne øke risikoen for bivirkninger. Legg ellers merke til at Alli ble solgt reseptfritt fra apotek, mens Xenical er et reseptbelagt slankemiddel.

Bivirkninger og bruk 

Alli er et mildere alternativ enn Xenical, men begge disse produktene kan forårsake bivirkninger. Disse vil ofte være knyttet til fordøyelsen og risikoen øker ved inntak av fettrike måltider. Videre er det ikke alle som kan bruke disse slankemidlene og mer informasjon om dette finnes i pakningsvedlegget for Xenical, hvor du også finner utfyllende informasjon om risikoen for bivirkninger.

Det finnes gode alternativer

Det finnes slankeprodukter som sannsynligvis virker vel så godt som Alli og Xenical og disse produktene kommer også med mindre risiko for bivirkninger. Et slikt produkt er CoffeeForte som både øker forbrenningen og reduserer sukkeopptaket. Et annet godt alternativ er denne karboblokkeren som sørger for at mindre sukker tas opp i kroppen for å omdannes til fett.

 

Sist oppdatert 20. september 2018

Reklame