Spar penger på helseprodukter

Dersom du skal kjøpe kosttilskudd eller legemidler på nett er det mulig å spare en god del penger. Faktisk er det i noen tilfeller snakk om flere tusen kroner i løpet av relativt kort tid. Få med deg våre tips om muligheter til å spare penger på kosttilskudd og andre helseprodukter.

Rimeligere kosttilskudd

Det er først og fremst netthandel vi fokuserer på og det er som regel her de laveste prisene finnes. Forklaringen på det er delvis at rene nettbutikker har reduserte kostnader og i tillegg er konkurransen stor. Gode tilbud finner du både når det gjelder kosttilskudd og andre helseprodukter, men mest penger kan du som regel spare gjennom abonnementer og/eller leveringstjenester.

De som utelukkende selger kosttilskudd som abonnement har svært lave kostnader og ofte tilbyr slankeprodukter og lignende til svært lave priser. I tillegg er det vanlig å få 1 eller 2 måneders forbruk svært rimelig, ofte til under halv pris. Det er med andre ord mulig å spare en god del penger på å tegne et abonnement.

Forståelig nok er noen skeptiske til dette og det skyldes i stor grad enkelte graverende eksempler hvor kunder blir lurt i forhold til bindningstid og lignende. De aller fleste kosttilskudd som selges som abonnement i Norge kan imidlertid trygt bestilles og de er bindingsfrie. De fleste kosttilskudd må også tas over tid for å oppnå ønsket effekt og derfor er et abonnement en god og rimelig løsning.

Rimeligere legemidler

Reseptbelagte legemidler har priser fastsatt av myndighetene og koster med andre ord det samme i alle apotek. Riktignok finnes det utenlandske nettapotek som tilbyr nordmenn billige, reseptbelagte legemidler og de krever ikke engang resept. Problemet er bare det at det er ulovlig og at det du tilbys er falske kopier.

Reseptfrie legemidler kan du spare en gode del penger på og prisforskjellene er overraskende store. Enkelte legemidler som imodium, med flere kan du til ned mot 50 kroner fra godkjente norske nettapotek. Går du på et vanlig apotek er prisen gjerne godt over 100 kroner og dette viser hvilken enorm forteneste tradisjonelle apotek har på legemidler.

Sist oppdatert 20. mars 2019

Reklame